31 maart 2005
2 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 4 sneetjes witbrood
  • 2 eieren
  • 1 dl melk
  • 1 el basterdsuiker
  • 1 tl kaneel
  • wat boter (om te bakken)

Variatietips

  1. Gebruik als variatie zoet brood, korstjes kunnen blijven zitten.

Bereiding

Stap 1
Snij de korstjes van de boterhammen af en snij elke boterham in 4 stukjes.

Stap 2
Klop de eieren, melk, suiker en kaneel in een beslagkom goed door elkaar en giet alles in een of twee diepe borden. sop de broodstukjes hierin en laat ze ongeveer 5 minuten zo staan, totdat ze goed doorweekt zijn.

Stap 3
Nu in een koekenpan bakken, met een beetje boter aan beiden kanten tot de wentelteefjes goudkleurig zijn.

Variatietips

  1. Gebruik als variatie zoet brood, korstjes kunnen blijven zitten.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!