2 juli 2005
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr boursin kaas met fijne kruiden
  • paneermeel
  • bloem
  • melk
  • boter of olie om in te bakken

Variatietips

  1. Je kan deze kroketjes ook maken met smeltkaas (die ronde doosjes met 8 driehoekige kaasjes), neem dan eens die met ham smaak.
  2. Of met stukjes brie, Chaumes.

Bereiding

Stap 1
Met nat mes Boursin overdwars halveren.

Stap 2
In diep bord bloem en melk tot dik glad papje roeren. In ander diep bord paneermeel strooien.

Stap 3
Plakken Boursin eerst door bloempapje halen, dan door paneermeel wentelen.

Stap 4
In koekenpan boter verhitten. Boursinplakken circa 1 minuut aan elke kant goudbruin bakken.

Variatietips

  1. Je kan deze kroketjes ook maken met smeltkaas (die ronde doosjes met 8 driehoekige kaasjes), neem dan eens die met ham smaak.
  2. Of met stukjes brie, Chaumes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten