Ingrediënten
- 2 grote bossen radijsjes
- 2 hele kleine kommetjes olijfolie
- 1 el grof gemalen zeezout
- grof gemalen peper uit de molen
- twee keer een heel klein schaaltje mayo
- 2 el gehakte verse koriander
- 1 el ketchup
Variatietips
- Gebruik ook dikke stukken rettich.
- Gebruik komkommer in dikke reepjes.
- Gebruik bolletjes wortel of cherrytomaatjes aan prikkertjes.
Bereiding
Stap 1
Haal de radijsjes van de bossen af, maar laat een klein stukje groen aan elk radijsje zitten. Was de radijsjes goed.
Stap 2
Strooi in een bakje olie het zeezout en meng goed.
Stap 3
Lepel de peper in het andere bakje olie en meng wederom.
Stap 4
Schep de koriander door het schaaltje mayo heen.
Stap 5
Meng de ketchup door het andere bakje mayo heen.
Stap 6
Verdeel de bakjes met op een mooie schaal. Schik de radijsjes eromheen. Dip de radijsjes door het mengsel van je keuze en geniet...
Variatietips
- Gebruik ook dikke stukken rettich.
- Gebruik komkommer in dikke reepjes.
- Gebruik bolletjes wortel of cherrytomaatjes aan prikkertjes.