19 april 2007
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 2 grote bossen radijsjes
  • 2 hele kleine kommetjes olijfolie
  • 1 el grof gemalen zeezout
  • grof gemalen peper uit de molen
  • twee keer een heel klein schaaltje mayo
  • 2 el gehakte verse koriander
  • 1 el ketchup

Variatietips

  1. Gebruik ook dikke stukken rettich.
  2. Gebruik komkommer in dikke reepjes.
  3. Gebruik bolletjes wortel of cherrytomaatjes aan prikkertjes.

Bereiding

Stap 1
Haal de radijsjes van de bossen af, maar laat een klein stukje groen aan elk radijsje zitten. Was de radijsjes goed.

Stap 2
Strooi in een bakje olie het zeezout en meng goed.

Stap 3
Lepel de peper in het andere bakje olie en meng wederom.

Stap 4
Schep de koriander door het schaaltje mayo heen.

Stap 5
Meng de ketchup door het andere bakje mayo heen.

Stap 6
Verdeel de bakjes met op een mooie schaal. Schik de radijsjes eromheen. Dip de radijsjes door het mengsel van je keuze en geniet...

Variatietips

  1. Gebruik ook dikke stukken rettich.
  2. Gebruik komkommer in dikke reepjes.
  3. Gebruik bolletjes wortel of cherrytomaatjes aan prikkertjes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Pasteitje van mams 18 stuks

    10

    180 miniuten

  • Sincronizada’s

    6

    20 minuten

  • Mini tiropita

    4

    30 minuten

  • Knoflook champignons

    4

    45 minuten