28 juni 2010
8 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • stuk jonge kaas
  • plakken rechte katenspek

Bereiding

Stap 1
Snijd de kaas in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm.

Stap 2
Wikkel de kaas blokjes in katenspek, zo dat je het blokje kaas niet meer ziet.

Stap 3
Zet elk in katenspel gewikkeld blokje kaas op een bakplaat.

Stap 4
Bak de blokjes ongeveer in 5 a 10 minuutjes in een voorverwarmde oven op 200 graden. Het spek moet gekleurd zijn, maar het kaas moet er niet uitlopen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Hollandse specialiteit

    10

    10 minuten

  • Kaasspread

    4

    10 minuten

  • Witlof met kaas in bladerdeeg

    4

    45 minuten

  • Gevulde eieren met kabeljauwpuree en een garnaaltje

    8

    15 minuten