25 maart 2009
12 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • mini pasta naar keuze
  • flink stuk gorgonzola
  • 1 zakje geraspte kaas
  • grote beker slagroom
  • 1 handje verse gehakte peterselie
  • handvol gehakte walnoten
  • versgemalen peper naar keuze

Benodigdheden

  • 20 kleine schaaltjes.
  • Prikkertjes of vorkjes.

Variatietips

  1. Gebruik een kaassoort naar keuze.
  2. Voeg wat witte wijn of bouillon toe.

Bereiding

Stap 1
Doe de gorgonzola, de geraspte kaas en de slagroom in een diepe pan en laat op zacht vuur langzaam smelten.

Stap 2
Als het een saus is geworden voeg je de peterselie en de peper toe.

Stap 3
Bereid ondertussen de pasta beetgaar. Als de pasta klaar is: afgieten en door de saus mengen.

Stap 4
Schaaltjes op een plateau zetten en vullen met de pasta. Strooi wat walnoten over de schaaltjes en zet er een prikkertje in.

Stap 5
Serveren maar!

Variatietips

  1. Gebruik een kaassoort naar keuze.
  2. Voeg wat witte wijn of bouillon toe.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!