6 december 2005
10 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr tartaar
  • fijngesnipperd uitje of sjalotje
  • losgeklopt ei
  • kappertjes
  • flinke scheut ketchup
  • flinke scheut tabasco
  • 1 el mosterd
  • peper en zout
  • stokbrood / toastjes

Bereiding

Stap 1
Doe het vlees in een diepe schaal.

Stap 2
Snijd het uitje in flinterdunne stukjes.

Stap 3
Klop het ei los.

Stap 4
Meng nu het uitje, het eitje, de kappertjes, de tabasco, de ketchup, mosterd, peper en zout door de tartaar heen.

Stap 5
Goed mengen en gelijk serveren.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Hapjes van bladerdeeg

    4

    20 minuten

  • Amuse van rosbief

    4

    15 minuten

  • Carpaccio culinair van Eddy

    4

    20 minuten

  • Van Bronckworst

    10

    40 minuten