17 februari 2008
6 personen
4 uur

Ingrediënten

  • 1 kg sukadelapjes
  • 2 grote uien
  • 2 tenen knoflook
  • 3 tl ketoembar
  • 3 tl djinten
  • 3 tl koenjit
  • vleesbouillonblokje (naar smaak)
  • olie ( niet te veel)

Variatietips

  1. Je kan de sukadelapjes vervangen door soepvlees.

Bereiding

Stap 1
Fruit de uien en knoflook in de olie niet al te veel. Doe daarna het vlees erin en braad dit aan.

Stap 2
Als het vlees aangebraden is, voeg dan ketoembar, djinten en koenjit toe. Voeg het vleesbouillonblokje toe naar smaak, en laat het geheel sudderen tot gaar.

Stap 3
Je kan er eventueel een klein beetje water bij doen. Dit moet je zelf bepalen. Als je het gerecht in de slowcooker bereid dan na het aanbraden met 1 liter water aanzetten met een slowcook bereidingstijd van 6 uur. Selamat maken!

Variatietips

  1. Je kan de sukadelapjes vervangen door soepvlees.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!