• Wrap met makreel pedis (pittig)

    2

    15 minuten

  • Seroendeng

    4

    5 minuten

  • Orak arik

    2

    15 minuten

  • Ayam ketjap (Indonesische stoofschotel van kip)

    2

    90 minuten

  • Pasteitjes op mijn Indonesische manier 18 stuks

    18

    3 uur

  • Pasteitje van mams 18 stuks

    10

    180 miniuten

  • Nasi djawa (padang)

    4

    30 minuten

  • Pindasaus a la Fabriez

    8

    10 minuten

  • Ronnies hete kip

    4

    50 minuten

  • Taugé en tahoe van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Spitskool met ei van tante Mary

    4

    20 minuten

  • Sambal goreng telor van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Sajor Lodeh van tante Mary

    8

    35 minuten

  • Kip smoor van tante Mary

    4

    30 minuten

  • Chinese kool met spitskool van tante Mary

    6

    20 minuten