Ingrediënten

  • 600 gr spitskool, gesneden (1 hele spitskool)
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 1 tl laos
  • 2 bladeren salam
  • 3 eieren, geklutst
  • olie om in te bakken
  • 1 vleesbouillonblokje
  • peper naar smaak

Bereiding


Stap 1
Doe de olie in een pan en fruit daarin de gesneden ui, laos en salam en knoflook samen.

Stap 2
Als dit bruin is dan het vleesbouillonblokje, peper en een klein beetje sambal erbij en dit even mee fruiten.

Stap 3
Doe het geklutste ei in de pan en laat dit rullen, daarna een klein beetje water toevoegen.

Stap 4
De spitskool toevoegen bij de gefruite ui met laos en salam en ei. Laat dit geheel even op een laag pitje staan met af en toe even omgooien, niet te lang want het moet wel knapperig blijven.Selamat makan!

Variatietips

  1. Dit wordt dan opgediend met witte rijst.
‹ Terug