• Patat pedis

    4

    10 minuten

  • Rawon madoera

    4

    45 minuten

  • Sajoer lodeh van mams

    4

    25 minuten

  • Smoor van kip of vlees

    2

    40 minuten

  • Smoor van kip of vlees

    2

    40 minuten

  • Toemis boontjes

    4

    30 minuten

  • Bami goreng

    4

    35 minuten

  • Boemboe Roedjak Béséngêh

    4

    40 minuten

  • Sajoer kerrie

    4

    60 minuten

  • Sambal goreng tempeh en tahoe van mams

    2

    20 minuten

  • Smoor kip

    2

    60 minuten

  • Sajoer Lodeh van gemengde groenten (?i)

    6

    45 minuten

  • Ayam ketjap (Indonesische stoofschotel van kip)

    4

    35 minuten

  • Nasi goreng

    4

    25 minuten

  • Ayam pedis de luxe (Indonesische hete kip)

    4

    25 minuten