• Sambal goreng tempeh en tahoe van mams

    2

    20 minuten

  • Ayam ketjap (Indonesische stoofschotel van kip)

    4

    35 minuten

  • Nasi goreng

    4

    25 minuten

  • Ayam pedis de luxe (Indonesische hete kip)

    4

    25 minuten

  • Ayam Roedjak

    4

    20 minuten

  • Ayam Roedjak

    4

    20 minuten

  • Ayam Pedis DeLuxe

    4

    25 minuten

  • Mams pisang goreng (gebakken banaan)

    4

    30 minuten

  • Saté

    4

    30 minuten

  • Soto ayam

    4

    120 minuten

  • Indonesisch vlees

    4

    90 minuten

  • Sajoer boontjes

    4

    60 minuten

  • Spitskool met ei

    2

    60 minuten

  • Toemisboontjes (pittige Indonesische boontjes)

    4

    90 minuten

  • Rendang (Indonesisch draadjesvlees)

    4

    120 minuten