13 juni 2005
2 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 2 a 3 ons vlees of kip
  • 3 uien, niet al te grof gesneden
  • beetje nootmuskaat
  • 8 kruidnagels
  • 1 bouillonblokje
  • 1.5 kopje ketjap
  • ongeveer 80 gram margarine
  • 0.5 kopje (olijf) olie
  • 2 kopjes water
  • suiker
  • zout

Variatietips

  1. 2 tomaatjes toevoegen.

Bereiding

Stap 1
In een braadpan een kopje (olijf)olie verwarmen samen met de margarine.

Stap 2
De uien in de pan glazig bakken, zodra de uien glazig zijn, de andere ingrediënten toevoegen en ook wat water en ketjap.

Stap 3
Het vuur op lage stand zetten zodat je het vlees kan smoren met de deksel op de pan, tot het vlees lekker zacht en gaar is.

Variatietips

  1. 2 tomaatjes toevoegen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Ayam pedis

    2

    20 minuten

  • Petjil

    4

    15 minuten

  • Hete levertjes

    4

    30 minuten

  • Toemis tahoe en taugé van mams

    4

    15 minuten