31 maart 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • hamlappen
  • boter
  • knoflook
  • peper
  • spek
  • ketjap
  • paar druppels citroensap
  • suiker

Variatietips

  1. Te combineren met gebakken aardappelen, rijst of een stokbroodje.

Bereiding

Stap 1
Stukje boter in de pan doen vlees bakken.

Stap 2
Uien mee fruiten met de knoflook peper en vleesbouillonblokje en de spek erbij doen. Dit laten bakken.

Stap 3
Ketjap en paar druppels citroen met suiker erbij doen en dit alles even laten sudderen.

Variatietips

  1. Te combineren met gebakken aardappelen, rijst of een stokbroodje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Orak arik

    2

    15 minuten

  • Sambal goreng telor

    4

    15 minuten

  • Rawon madoera

    4

    45 minuten

  • Empal van rundvlees

    4

    90 minuten