31 maart 2005
2 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr spitskool
  • 1 stuk ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 stuk vleesbouillonblokje
  • peper
  • 2 eieren

Variatietips

  1. Lekker bij witte rijst of nasi goreng.
  2. Voeg ook een winterpeen toe.

Bereiding

Stap 1
Uien met knoflook fruiten, daarna geklutst ei erbij doen en net zolang roeren tot dat het ei droog wordt.

Stap 2
Peper naar smaak en een vleesbouillonblokje toevoegen. Als dit gedaan is de gesneden spitskool erbij doen met een klein beetje water.

Variatietips

  1. Lekker bij witte rijst of nasi goreng.
  2. Voeg ook een winterpeen toe.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Ayam Roedjak

    4

    20 minuten

  • Groenten voor rijst

    4

    45 minuten

  • Sambal telor

    4

    25 minuten

  • Toemis groene kool

    4

    60 minuten