31 maart 2005
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 3 uien
  • knoflook
  • laos
  • salam
  • paprikapoeder
  • suiker
  • 1.5 groene lombok
  • 1.5 rode lombok
  • 1.5 vleesbouillonblokje
  • 200 gr gekookte garnalen
  • 0.25 blok santen
  • water

Variatietips

  1. Je kan de santen vervangen door koffiemelk.

Bereiding

Stap 1
Uien bakken; knoflook, laos, salam, paprikapoeder toevoegen; dit alles eventjes roerbakken.

Stap 2
Suiker, lombok, gekookte garnalen, vleesbouillon, santen en het water toevoegen, even roerbakken.

Variatietips

  1. Je kan de santen vervangen door koffiemelk.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Bami soep

    6

    60 minuten

  • Frikadel

    4

    90 minuten

  • Sambal goreng telor van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Sayur Tjoemploeng

    4

    45 minuten