17 februari 2008
6 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 chinese kool, gesneden
  • 1 spitskool, gesneden
  • 2 grote ui
  • 4 knoflook
  • salam
  • laos
  • olie of boter
  • vleesbouillonblokje
  • peper
  • mexico mix

Variatietips

  1. Dit serveren met witte rijst.

Bereiding

Stap 1
Doe de olie in een wok (niet al teveel) en fruit daarin de gesneden ui, laos en salam en knoflook te samen .

Stap 2
Als deze bruin is dan het vleesbouillonblokje en peper even mee fruiten. Voor de kleur kan je er een beetje Mexico Mix bij doen. Fruit dit dan even mee.

Stap 3
De Chinese kool en spitskool toevoegen bij de gefruite ui. Laat dit geheel even op een laag pitje staan met af en toe even omgooien, niet te lang want het moet wel knapperig blijven. Selamat makan!

Variatietips

  1. Dit serveren met witte rijst.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Ayam ketjap (Indonesische stoofschotel van kip)

    2

    90 minuten

  • Andijvie stamppot van Iris

    4

    20 minuten

  • Champiñones con ajo

    6

    15 minuten

  • Knoflook champignons

    4

    45 minuten