8 mei 2006
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 pak mihoen
  • 1 rode peper
  • 4 grote champignons
  • halve prei
  • halve rode ui
  • 1 el sambal
  • 2 flinke scheuten sambal manis

Variatietips

  1. Lekker met kipfilet.
  2. Lekker met garnalen.
  3. Lekker bij een rijsttafel.

Bereiding

Stap 1
Snijd de peper in flinterdunne stukjes. Snijd de champignons in kleine plakjes. Snijd de prei in dunne ringetjes. Snijd de ui in blokjes

Stap 2
Kook de mihoen zoals op de verpakking staat.

Stap 3
Meng flink wat olie, plus de sambal door de mie en zet even weg.

Stap 4
Verhit wat olie in een wok en bak daarin de peper, champignons, prei en rode ui knapperig.

Stap 5
Voeg de mie bij de groenten en bak goed door elkaar.

Stap 6
Spatel de ketjap door het geheel en laat even doorbakken. Opdienen maar!

Variatietips

  1. Lekker met kipfilet.
  2. Lekker met garnalen.
  3. Lekker bij een rijsttafel.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Oppor
  • Bami soep

    6

    60 minuten

  • Piendang ketjap van krabbetjes

    2

    120 minuten

  • Tempeh

    4

    30 minuten