31 maart 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • uien
  • 0.5 lombok rood
  • 0.5 lombok groen
  • knoflook
  • sambal oelek
  • zout
  • assem alleen het sap
  • suiker
  • trassi bakar
  • ketjap
  • laos
  • tempeh
  • �in assem doen� ???

Variatietips

  1. Lekker bij witte rijst of nasi goreng.

Bereiding

Stap 1
Eerst de tempeh bakken tot het een beetje bruin is. Uit de zonnebloemolie halen.

Stap 2
Uien in dezelfde olie bakken.

Stap 3
Lombok rood en groen, knoflook, sambal, zout en assem alleen het water ervan, suiker, trassi bakar en ketjap bij de uien doen.

Stap 4
Op het laatst de tempeh er doorheen roeren.

Variatietips

  1. Lekker bij witte rijst of nasi goreng.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Piendang ketjap van krabbetjes

    2

    120 minuten

  • Orak arik

    2

    15 minuten

  • Babi ketjap

    4

    180 minuten

  • Sambal goreng boontjes

    4

    20 minuten