29 maart 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr verse groente bijvoorbeeld
  • komkommer
  • witte kool of spitskool
  • andijvie of spinazie
  • sperziebonen
  • taugé
  • spruitjes
  • bloemkool
  • zout
  • 2 eieren
  • 1 ui
  • kroepoek
  • petjil

Variatietips

  1. Van elke soort groente hierboven een beetje nemen of andere groenten die je over hebt.
  2. Serveer met kroepoek en witte rijst.

Bereiding

Stap 1
De groenten in stukjes snijden en halfgaar koken / stomen met wat water met zout.

Stap 2
Ondertussen een schaal opmaken met schijfjes hard gekookt ei, gesnipperde gebakken ui en stukjes gebakken kroepoek, de groente erop scheppen.

Stap 3
Als laatste de groente overgieten met petjil.

Variatietips

  1. Van elke soort groente hierboven een beetje nemen of andere groenten die je over hebt.
  2. Serveer met kroepoek en witte rijst.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Toemisboontjes (pittige Indonesische boontjes)

    4

    90 minuten

  • Sambal goreng telor van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Mediterrane omelet

    2

    15 minuten

  • Krabjes met babi ketjap

    4

    60 minuten