30 maart 2005
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • uien
  • boter
  • 1 kg runderlever
  • knoflook
  • zout
  • 1.5 tl sambal

Variatietips

  1. Lekker met rijst of gebakken aardappeltjes.

Bereiding

Stap 1
Uien fijnsnijden en bakken tot het bruin is.

Stap 2
Knoflook erbij doen en 25 gram boter laten smelten, lever erbij.

Stap 3
Zout en sambal toevoegen en dit rustig even laten bakken, maar niet te lang.

Variatietips

  1. Lekker met rijst of gebakken aardappeltjes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Ayam pangan oost-java

    4

    150 minuten

  • Indonesische kalkoen van Esnie

    4

    90 minuten

  • Ayam Roedjak

    4

    20 minuten

  • Smoor kip

    2

    60 minuten