17 februari 2008
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr kipfilet, in stukjes gesneden
  • peper naar smaak
  • 1.5 vleesbouillonblokje
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook
  • klein beetje prei
  • klein stukje spitskool
  • klein beetje olie of margarine
  • snelkokende eiermie
  • ketjap

Variatietips

  1. Andere lekkere roerbakgroenten.

Bereiding

Stap 1
Bak de uien met knoflook in de margarine of olie. Als dit bruin is, de stukjes kipfilet erbij en even mee bakken.

Stap 2
Als dit gaar is een klein beetje gesneden spitskool en prei erbij, en naar smaak de ketjap. Dit niet lang door braden anders wordt de spitskool met de prei pap en dit mag niet, het moet een beetje knapperig blijven.

Stap 3
Kook ondertussen de snelkokende eiermie met een klein scheutje olie, en als deze gaar is afgieten.

Stap 4
Als de bami is uitgelekt en even is opgeschud dan kan dit bij de kipfilet gedaan worden en voorzichtig worden omgeroerd of omgeschud. Selamat makan!

Variatietips

  1. Andere lekkere roerbakgroenten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gevuld witlof met gehakt

    4

    60 minuten

  • Pittige kipkluifjes

    2

    20 minuten

  • Peruaanse tortillas

    4

    10 minuten

  • Gegratineerde bloemkool

    4

    35 minuten