Ingrediënten

  • 75 gr Jonge veldsla en bladsla melange
  • 0.5 komkommer, in stukjes
  • 2 stuks bosui, fijngesneden
  • 1 eieren, gekookt in stukjes gesneden
  • 2 el pijnboompitten, geroosterd in droge pan
  • 2 el rozijnen
  • 70 ml calvé dressing honing mosterd
  • 3 stuks zongedroogde tomaten in olie, fijngesneden
  • 1 stuk gerookte kipfilet, in stukjes gesneden
  • 1 el olie
  • 1 tl roomboter

Bereiding


Stap 1
Smelt de roomboter met olie in een koekenpan en bak de stukjes gerookte kipfilet op laag vuur.

Stap 2
Doe de melange van jonge veldsla en bladsla in een kom samen met de komkommer, bosui, eieren, pijnboompitten, rozijnen en zongedroogde tomaten en schep goed door elkaar.

Stap 3
Voeg de dressing aan de salade en meng goed door en voeg de gebakken gerookte kipfilet stukjes als laatste toe en serveer direct.

‹ Terug