16 maart 2020
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 75 gr jonge veldsla en bladsla melange
  • 0.5 komkommer, in stukjes
  • 2 stuks bosui, fijngesneden
  • 1 eieren, gekookt in stukjes gesneden
  • 2 el pijnboompitten, geroosterd in droge pan
  • 2 el rozijnen
  • 70 ml calvé dressing honing mosterd
  • 3 stuks zongedroogde tomaten in olie, fijngesneden
  • 1 stuk gerookte kipfilet, in stukjes gesneden
  • 1 el olie
  • 1 tl roomboter

Bereiding

Stap 1
Smelt de roomboter met olie in een koekenpan en bak de stukjes gerookte kipfilet op laag vuur.

Stap 2
Doe de melange van jonge veldsla en bladsla in een kom samen met de komkommer, bosui, eieren, pijnboompitten, rozijnen en zongedroogde tomaten en schep goed door elkaar.

Stap 3
Voeg de dressing aan de salade en meng goed door en voeg de gebakken gerookte kipfilet stukjes als laatste toe en serveer direct.

Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!