Ingrediënten

  • 1 tempehblok
  • 1 el olie
  • 1 tahoeblok
  • 2 uien
  • sambal
  • 3 tenen knoflook
  • stukje trassie
  • sap van assem
  • 2 tl laos
  • 1 tl suiker
  • zout
  • 1 kopje water

Bereiding


Stap 1
Olie in pan goed heet laten worden. Ondertussen de tempeh klein snijden en bakken in olie. Van het vuur afhalen en in een kommetje laten liggen.

Stap 2
Vervolgens de tahoe in plakken snijden en bakken en vervolgens in stukjes snijden. Ook in een kommetje laten liggen.

Stap 3
De uien klein snijden en bakken met sambal of lombok, knoflook, trassie, sap van de assem, laos, suiker, ketjap tot alles goed bruin is.

Stap 4
Daarna de tempeh en tahoe toevoegen en een klein kopje water. Goed roerbakken tot alles warm is en meteen opdienen.

Variatietips

  1. Sambal vervangen door 2 groene en 1 rode lombok.
‹ Terug