Ingrediënten

  • 500 ml (vlees)bouillon
  • 1 stuk tomaat, in stukken
  • 1 stuk ui, gesnipperd
  • 500 gr gesneden gemengde groenten zoals:
  • witte kool
  • worteltjes
  • sperziebonen
  • bloemkool
  • spruitjes
  • paprika
  • 1 tl laos
  • 2 tl sambal oelek
  • 1 tl ketoembar
  • 2 tenen knoflook
  • peper
  • zout
  • 0.5 blok santen
  • 2 el zonnebloemolie

Bereiding


Stap 1
Fruit de gesnipperde ui met de kruiden in zonnebloemolie.

Stap 2
Voeg de groenten en de bouillon toe en kook alles half gaar in ongeveer 10 minuten.

Stap 3
Voeg de santen toen en kook het geheel nog ongeveer 5 minuten door.

Variatietips

  1. Lekker bij een Indonesische rijsttafel en dus goed te variëren met andere Indonesische gerechten dan deze site!
‹ Terug