• 21 februari 2009
  • 2 personen
  • 40 minuten

Ingrediënten

  • 2 stuks paprika
  • 300 gr rundergehakt
  • 3 tenen knoflook, fijngesneden
  • 2 el kerriepoeder of massala
  • zwarte peper
  • zout
  • 250 gr geraspte kaas
  • 1 el knoflookpasta

Bereiding


Stap 1
Verwarm de oven voor 0- 200 graden. Snij de bovenkant van de paprika af en hol de paprika uit.

Stap 2
Rul de gehakt met de teentjes knoflook, kerriepoeder / massala, peper en zout en vul de paprika voor de helft met het gehakt mengsel.

Stap 3
Doe er vervolgens een laagje geraspte kaas in en vul de rest van de paprika met gehakt. Nu weer een laagje geraspte kaas en leg als laatst het hoedje van de paprika er weer op. Bak de paprika´s in ongeveer 30 minuten in de oven.

Variatietips

  1. Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.
  2. Je kan de paprika vervangen voor een tomaat.
  3. Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde paprika's alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.
‹ Terug