17 februari 2008
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr kipfilet (in blokjes gesneden)
  • 1 grote ui
  • 2 tenen knoflook
  • olie of boter
  • ketjap
  • 1 vleesbouillonblokje
  • peper

Bereiding

Stap 1
Doe de olie of boter in een pan en fruit daarin de gesneden ui, als dit bruin is dan het vleesbouillonblokje en peper even mee fruiten.

Stap 2
Plaats dan de gesneden kipfilet erin en bak dit even mee. Naar gelang doe je dan de ketjap erin, en laat dit even mee baken. Voeg daarna de ketjap eraan toe en laat het op een klein pitje sudderen, niet te lang anders wordt de kip droog. Selamat makan!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Soto soep

    6

    60 minuten

  • Gebraden kip met gebakken aardappelen

    4

    120 minuten

  • Masala kip van mams

    4

    45 minuten

  • Kalkoenhaasje met parmaham en pesto

    2

    120 minuten