17 februari 2008
4 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 1 blok tahoe
  • 300 gr taugé
  • 1 paprika
  • vleesbouillonblokje
  • peper
  • 1 grote ui
  • knoflook
  • klein beetje prei
  • suiker
  • boter om in te bakken

Variatietips

  1. Dit wordt dan opgediend met witte rijst.

Bereiding

Stap 1
Tahoe in blokjes snijden en bakken in olie tot licht bruin. Op een krant uit laten lekken.

Stap 2
De taugé stomen, mag niet gaar worden. (Dit kan eventueel ook in gekookt water gezet worden) en voor gebruik afgieten.

Stap 3
De knoflook en ui fruiten in boter en als dit gedaan is de prei en de paprika even mee fruiten.

Stap 4
Doe dan de taugé en tahoe erbij met een klein beetje suiker, dit voorzichtig omroeren en het vuur onder de pan uitdoen. Direct serveren of voor het eten voorzichtig opwarmen, anders wordt het te gaar en is dit gerecht niet lekker. Selamat makan!

Variatietips

  1. Dit wordt dan opgediend met witte rijst.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!