28 maart 2005
4 personen
90 minuten

Ingrediënten

  • geschilde aardappelen
  • gehakt
  • beetje peper
  • beetje zout
  • veel nootmuskaat
  • 1 el maïzena
  • zonnebloem olie
  • 2 eieren

Variatietips

  1. Er kunnen ook stukjes bonen of mais door heen net wat je lekker vindt.

Bereiding

Stap 1
Geschilde aardappelen koken en stampen als het nog warm is, daarna aflaten koelen en in de koelkast doen.

Stap 2
De volgende dag: gehakt, peper, zout, knoflook veel nootmuskaat, een eetlepel maïzena en 2 eieren er doorheen roeren.

Stap 3
Bolletjes er van maken en in de warme zonnebloemolie bakken.

Variatietips

  1. Er kunnen ook stukjes bonen of mais door heen net wat je lekker vindt.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Aardappel-kaaskrokantje

    4

    30 minuten

  • Wrap met makreel pedis (pittig)

    2

    15 minuten

  • Gevulde chocolade-eieren

    4

    15 minuten

  • Slankdip

    4

    10 minuten