Ingrediënten
- 8 plakjes rosbief
- 1 wortel
- 1 rode paprika
- 1 komkommer
- handje taughe
- 4 eetlepels ketjap
- 1 theelepel sambal
- 1 thelepel sesamzaad, geroosterd
- 1 eetlepel koriander, vers
Variatietips
- Vervang de rosbief door gebraden kipfilet.
- Gebruik andere groenten.
- Serveer de amuses warm.
Bereiding
Stap 1
Snijd de wortel, de paprika en een stukje komkommer in hele dunne lange reepjes (julienne).
Ontkiem de taughe.
Snijd de verse koriander heel fijntjes.
Leg de plakjes rosbief op een keukenblad.
Leg op de plakjes rosbief reepjes wortel, paprika, komkommer en de taughe.
Besprenkel met koriander.
Rol de rosbief op.
Leg de rosbief op een mooie schaal of aparte schaaltjes, met de naad naar beneden.
Meng de ketjap met de sambal en het sesamzaad tot een dressing.
Druppel een beetje dressing over de rolletjes.
Variatietips
- Vervang de rosbief door gebraden kipfilet.
- Gebruik andere groenten.
- Serveer de amuses warm.