4 februari 2009
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • hand vol geraspte oude kaas
  • hand vol vlokken parmezaanse kaas
  • hand vol grof zeezout
  • 1 el provençaalse kruiden

Bereiding

Stap 1
Oven voorverwarmen op 200 graden.

Stap 2
Snijd van twee plakjes bladerdeeg acht lange reepjes. Snijd een plakje bladerdeeg in vier vierkantjes. Snijd een plakje bladerdeeg in vier driehoekjes.

Stap 3
Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg alle stukjes bladerdeeg ruim uit elkaar op de bakplaat.

Stap 4
Bestrooi vier reepjes met belegen kaas. Bestrooi vier reepjes met Parmezaanse kaas. Bestrooi de vierkantjes met zeezout. Bestrooi de driehoekjes met Provençaalse kruiden.

Stap 5
10 minuten in de oven en klaar!

Stap 6
NB: * let op dat je kaas niet verbrand! * Misschien moeten de hapjes langer of korter in de oven staan. Ligt eraan wat voor eentje je hebt. Ze moeten in ieder geval goudbruin worden.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten