30 juli 2009
6 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 6 stuks pitabroodjes
  • bolognesesaus (evt. potje)
  • 2 bolletjes mozzarella
  • olijfolie

Variatietips

  1. Dit is een basisrecept, je kan er nog dingen naar smaak bijvoegen zoals bv. spekjes, feta, olijfjes, ...

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2
Neem een bakplaat en leg er aluminiumfolie op, besprenkel die rijkelijk met olijfolie. Zet dan de bakplaat in de oven zodat die al lekker kan opwarmen.

Stap 3
Halveer dan voorzichtig de pitabroodjes, dan krijg je 12 pita-pizzabodempjes.

Stap 4
Smeer op elk bodempje wat bolognesesaus (koud).

Stap 5
Snij daarna de mozzarella in stukjes en leg op elk pizzabodempje een stukje.

Stap 6
Leg de pizzaatjes allemaal op de bakplaat en laat een 5-tal minuutjes bakken tot de mozzarella gesmolten is. Serveer warm!

Variatietips

  1. Dit is een basisrecept, je kan er nog dingen naar smaak bijvoegen zoals bv. spekjes, feta, olijfjes, ...
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!