28 juni 2010
8 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 200 gr turkse fetakaas uit blik
  • 1 ei
  • 1 ei, losgeklopt
  • zout
  • 5 plakken bladerdeeg, ontdooit
  • 2 el honing

Bereiding

Stap 1
De oven voorverwarmen op 200 graden. De fetakaas verkruimelen en in een beslagkom doen, één eitje en de honing toevoegen aan de feta en dit door elkaar husselen. Voeg zout naar smaak toe.

Stap 2
Snijd het bladerdeeg door midden en verdeel het mengsel over de bladerdeeg, vouw deze dubbel zodat je een vierkantje hebt en druk de open randen aan met een vork.

Stap 3
De hapjes insmeren met het losgeklopte eitje en in de oven bruin laten worden in ongeveer 20 minuten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Uienbrei

    6

    45 minuten

  • Pastarolletjes met ei, roomkaas en pesto

    4

    30 minuten

  • Champignons voor bij de gluhwein en de bratwurst

    4

    20 minuten

  • Antilliaanse pikabal

    10

    70 minuten