• 10 april 2019
  • 45 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr rundergehakt
  • 1 zakje gehaktkruiden
  • 2 eieren
  • 100 ml melk
  • 100 gr geraspte kaas
  • 10 plakken bladerdeeg

Bereiding


Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Stap 2
Ontdooi de plakken bladerdeeg en klop 1 ei los.

Stap 3
Meng de overige ingrediënten in een kom, het moet een beetje plakkerig blijven.

Stap 4
Snij de plakken bladerdeeg door het midden en leg op iedere halve plak aan één zijde een bolletje gehakt ter grote van een golfbal.

Stap 5
Vouw de plakken dubbel en knijp dicht.

Stap 6
Leg de bolletjes onderste boven op een bakplaat bedekt met bakpapier, zodat ze niet openspringen tijdens het afbakken.

Stap 7
Prik de bolletjes met een mes in zodat de hitte tijdens het bakken kan ontsnappen en smeer in met ei. Bak de bolletjes in ongeveer 30 minuten goudbruin.

Variatietips

  1. Serveer eventueel met sweet chilisaus
‹ Terug