• 14 september 2008
  • 4 personen
  • 15 minuten

Ingrediënten

  • Middelgrote komkommer
  • 6 plakken rauwe ham
  • Bakje roomkaas
  • Handje walnoten, heel fijn gehakt
  • Handje verse peterselie, fijn gehakt
  • 36 sprietjes bieslook

Bereiding


Stap 1
Schaaf met een kaasschaaf van de komkommer het groen weg.Schaaf hierna 12 plakken in de lengte van de komkommer.Leg de plakken op keukenpapier om uit te lekken.Snijd de rauwe ham horizontaal doormidden, zodat je lange plakken overhoudt.Meng de roomkaas met de walnoten en de peterselie.Leg de plakken komkommer horizontaal op je werkblad.Besmeer de plakken met een laagje roomkaas en leg er een plak ham op.Rol de komkommer op en bind vast met enkele sprietjes bieslook.Perfect bij een glas koele witte wijn!

‹ Terug