19 december 2006
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 1 blik kikkererwten
  • 1 halve rode ui
  • 1 handje verse koriander, fijngehakt (flinke hand )
  • 1 rood pepertje, in ringetjes
  • 2 el olijfolie
  • zeezout
  • naanbrood

Variatietips

  1. Koop al deze ingrediënten bij de Turk. Doe ik ook altijd. Niet alleen scheelt het de helft in de prijs (ca 2,50 euro voor de hele mik...) maar zijn de producten beter dan in de supermarkt...

Bereiding

Stap 1
Doe de kikkererwten in een pan en laat op laag vuur warm worden.

Stap 2
Bak de ui en peper in de olijfolie zacht.

Stap 3
Doe de ui, peper, koriander en zeezout bij de kikkererwten.

Stap 4
Verwarm het naanbrood in de oven en snijd in puntjes.

Stap 5
Serveer de kikkererwten in een aparte schaal en 'doop' ze op met het brood.

Variatietips

  1. Koop al deze ingrediënten bij de Turk. Doe ik ook altijd. Niet alleen scheelt het de helft in de prijs (ca 2,50 euro voor de hele mik...) maar zijn de producten beter dan in de supermarkt...

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Drillende duivelsogen

    5

    20 minuten

  • Gerookte zalm hapje

    4

    5 minuten

  • Tapas biefstuk

    4

    40 minuten

  • Borstplaat

    4

    20 minuten