30 mei 2012
1 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 4 eiwitten
  • 2 dooiers
  • 1 el magere melk
  • 0.5 tl chilipeper poeder
  • 0.5 ui gesnipperd
  • 0.5 groene paprika in reepjes gesneden
  • 1 tl extra vierge olijfolie
  • 3 el rode of witte bonen
  • 1 el geraspte goudse of parmezaanse kaas

Bereiding

Stap 1
Klop de eiwitten en dooiers, melk en chilipeper poeder goed door elkaar in een kom.

Stap 2
Vet een koekenpan met antiaanbaklaag in met een laagje olie en zet op een middel hoog vuur. Doe de ui en paprika in de pan en sauteer ze ongeveer 3 minuten.

Stap 3
Schenk olijfolie in de pan en giet het eimengsel erin. Laat het op een laag vuur bakken tot het bijna gestold is.

Stap 4
Hevel de groenten over in een kommetje doe de bonen erbij.

Stap 5
Leg de groente, kaas boven op de omelet, vouw hem dubbel en bak nog even tot hij goud bruin is.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Rode paprika soep

    4

    45 minuten

  • Winters hutsepotje van witte kool

    4

    55 minuten

  • Kaasbuiltje

    10

    30 minuten

  • Zure komkommer van Ronald

    4

    180 minuten