Ingrediënten

  • 4 eiwitten
  • 2 dooiers
  • 1 el magere melk
  • 0.5 tl chilipeper poeder
  • 0.5 ui gesnipperd
  • 0.5 groene paprika in reepjes gesneden
  • 1 tl extra vierge olijfolie
  • 3 el rode of witte bonen
  • 1 el geraspte Goudse of Parmezaanse kaas

Bereiding


Stap 1
Klop de eiwitten en dooiers, melk en chilipeper poeder goed door elkaar in een kom.

Stap 2
Vet een koekenpan met antiaanbaklaag in met een laagje olie en zet op een middel hoog vuur. Doe de ui en paprika in de pan en sauteer ze ongeveer 3 minuten.

Stap 3
Schenk olijfolie in de pan en giet het eimengsel erin. Laat het op een laag vuur bakken tot het bijna gestold is.

Stap 4
Hevel de groenten over in een kommetje doe de bonen erbij.

Stap 5
Leg de groente, kaas boven op de omelet, vouw hem dubbel en bak nog even tot hij goud bruin is.

‹ Terug