24 januari 2007
4 personen
25

Ingrediënten

  • 4 kleintjes brie
  • 3 eieren
  • paneermeel
  • boter
  • warme portsaus
  • frisse groene salade
  • stokbroodjes

Variatietips

  1. Serveren met cranberry saus.
  2. Serveren met frietjes en lekker veel mayo.
  3. Gebruik een camembert.

Bereiding

Stap 1
Klop de eieren glad. Wentel de kaasjes door het ei.

Stap 2
Leg de kaasjes in de bak met paneermeel, sluit het deksel en schut de doos een paar keer flink. Herhaal de ei en paneermeel situatie nog een keer. Als het goed is heb je nu vier mooie met paneermeel bedekte kaasjes.

Stap 3
Verhit een klont boter in een pan en draai het vuur laag als de boter is gesmolten. Bak de kaasjes langzaam totdat het korstje mooi knapperig is en de kaas van binnen gesmolten.

Stap 4
Leg de kaasjes op borden en overgiet rijkelijk met de portsaus. Serveren met stokbroodjes en de groene salade.

Variatietips

  1. Serveren met cranberry saus.
  2. Serveren met frietjes en lekker veel mayo.
  3. Gebruik een camembert.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Tahoe en taugé van mams

    4

    30 minuten

  • Chèvre chaud van Iris

    4

    15 minuten

  • Spaanse omelet zonder aardappel

    1

    15 minuten

  • Taugé en tahoe van tante Mary

    4

    25 minuten