19 juli 2009
10 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 10 plakken bladerdeeg
  • 1 zakje jonge geraspte kaas
  • 1 zakje oude geraspte kaas
  • 2 stuks eieren
  • peper
  • zout
  • tijm

Variatietips

  1. Maak kleine builtjes door de plakjes bladerdeeg in vieren te snijden.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de geraspte kaas met 1 ei, peper, zout en tijm door elkaar.

Stap 2
Leg op elk plake bladerdeeg een flinke schep kaasmensgel met een eetlepel en maak van de plak bladerdeeg een "tasje".

Stap 3
Leg alle tasjes op een ingevette bakplaat en smeer ze in het een losgeslagen ei. Bak de kaasbuitjes in 15 - 20 minuutjes in de voorverwarmde oven goudbruin.

Variatietips

  1. Maak kleine builtjes door de plakjes bladerdeeg in vieren te snijden.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!