6 maart 2006
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 50 a 100 gram blokjes paprika of tomaat
  • 40 gr boter
  • 40 gr bloem
  • half liter visbouillon (water+blokje)
  • 2 a 4 eetlepels room
  • zout
  • peper
  • 200 a 300 gram garnalen
  • 1 a 2 el fijngehakte peterselie
  • tomatenpuree

Bereiding

Stap 1
Fruit de paprika/tomatenblokjes kort in olijfolie en zet apart.

Stap 2
Smelt de boter in een pan en doe er de bloem bij. Voeg beetje bij beetje, al roerend de warme visbouillon bij. Doe er ook wat tomatenpuree bij naar smaak, kruid met peper en zout en laat enkele minuutjes zacht koken zodat er een mooie saus ontstaat.

Stap 3
Voeg de garnalen, peterselie, paprikablokjes en room bij de saus (laat de saus niet meer koken!), roer goed om en serveer met rijst, pasta, in bladerdeegpasteitjes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Griekse tiropita

    5

    40 minuten

  • Trio van komkommer

    10

    20 minuten

  • Chocolade ijs

    4

    30 minuten

  • Uitgebreid kaaspalet

    10

    15 minuten