• 15 oktober 2006
  • 4 personen
  • 45 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr diepvries bladerdeeg
  • bloem om uit te rollen
  • 8 plakken cheddar
  • 8 knakworstjes
  • 1 eierdooier
  • 1 eiwit

Bereiding


Stap 1
Oven voorverwarmen op 200 graden. Bladerdeeg volgens de aanwijzing op de verpakking laten ontdooien. Het werkvlak met bloem bestuiven. elke plak bladerdeeg uitrollen tot een lapje van 1/2 cm dik. Zo krijgt u 8 plakjes. De kaas op de deegplakjes leggen, maar 1 cm binnen de rand blijven. de uitgelekte worstjes erop leggen. De randen van de bladerdeeg met losgeklopte eiwit bestrijken, deeg over de worstjes dichtvouwen en de randen even stevig aandrukken met de vingers. Eierdooier in een kopje losroeren en de bovenkant van de rolletjes ermee bestrijken. op een met koud water afgespoeld bakblik leggen. In het midden van de oven 30 minuten bakken.

‹ Terug