29 augustus 2009
1 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • 2 sneetjes brood
  • 1 ei
  • 1 plak cheddarkaas
  • 2 plakjes bacon of ontbijtspek

Variatietips

  1. Kan ook als lunch of avondeten.

Bereiding

Stap 1
Leg de bacon in de pan, bak aan een kant bruin.

Stap 2
Draai de bacon om en bak de ei mee, maak gelijk de eierdooier kapot, leg de plak cheddarkaas erop, gelijk een deksel op de pan en laat het 2 a 4 minuten bakken, rooster ondertussen het brood.

Stap 3
Als het ei gaar is een de kaas gesmolten, leg je 1 sneetje geroosterd brood op een bord en leg het gebakken ei met spek en kaas op de snee brood.

Stap 4
Maak het af met de andere snee brood als een soort tosti of hamburger.

Stap 5
Snij het vervolgens schuin door midden en eet smakelijk. Kan altijd gegeten worden, maakt niet uit welk tijdstip.

Variatietips

  1. Kan ook als lunch of avondeten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • EK-maatje

    10

    25 minuten

  • Gerookte-zalm-rolletjes

    4

    30 minuten

  • Kaasdipje van Iris

    8

    10 minuten

  • Bruschetta met gehakt

    2

    10 minuten