10 februari 2008
1 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • sinaasappelsap
  • jelly beans 

Benodigdheden

  • Plastic bekertje
  • Plastic lepel of theelepel

Variatietips

  1. Maak het de avond/dag er voor dan kan je het gelijk de volgende dag eten.

Bereiding

Stap 1
Pak het plastic bekertje en bedek de bodem met jelly beans.

Stap 2
Vul daarna het bekertje ongeveer half vol (mag wel iets meer) met sinaasappelsap.

Stap 3
Zet dan het bekertje in de vriezer. Haal het na één uur er uit en prik het lepeltje er in zet het dan weer in de vriezer en ongeveer na 3 uur mag je het lekker op eten!

Variatietips

  1. Maak het de avond/dag er voor dan kan je het gelijk de volgende dag eten.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!