27 januari 2006
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr verse geitenkaas
  • arachideolie
  • 1 ei
  • bloem
  • paneermeel
  • zout en peper
  • lijnzaad
  • sesamzaad
  • zonnebloempitten
  • fijngemalen walnoten/hazelnoten

Variatietips

  1. Lekker met een vleugje honing.

Bereiding

Stap 1
Maak een paneermengsel van het paneermeel, zout, peper, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten en fijngemalen walnoten/hazelnoten.

Stap 2
Snij de geitenkaas in driehoekjes, rondjes of staafjes. Haal ze door de bloem, daarna door het losgeklopt ei en ten slotte door het paneermengsel.

Stap 3
Verwarm olie in een pan en fruit daarin de gepaneerde kaasjes.

Stap 4
Haal ze uit de olie als ze aan alle kanten en goudgeel kleurtje hebben.

Stap 5
Laat uitlekken op keukenpapier en dien op met geroosterd brood en een frisse salade.

Variatietips

  1. Lekker met een vleugje honing.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Rijstkoekjes

    2

    40 minuten

  • Garnalen truffelmayonaise amuse

    4

    10 minuten

  • Hapjes van bladerdeeg

    4

    20 minuten

  • EKaasje

    8

    30 minuten