15 januari 2007
8 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • witte boterhammen
  • oesterzwammen
  • shiitakes
  • champignons
  • gedroogde oregano
  • 1 teen knoflook, geperst
  • flinke hand rucola sla
  • olijfolie

Bereiding

Stap 1
Snijd de korstjes van de boterhammen. Rooster de boterhammen licht en snijd ze in vieren.

Stap 2
Scheur de paddenstoelen in grove stukken. Meng de paddenstoelen met de oregano en knoflook.

Stap 3
Verhit olie in een wok en bak de paddenstoelen op hoog vuur snel gaar.

Stap 4
Verdeel de paddenstoelen over de toast en serveer lauw warm. Simpel, lekker en eet smakelijk!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Haring op een stokje

    4

    15 minuten

  • Garnalentoast met vis en kwartelei

    2

    20 minuten

  • Poffertjes

    4

    40 minuten

  • Amuses op lepels

    10

    30 minuten