9 april 2005
5 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 6 hardgekookte gepelde eieren
  • 6 el geklopte roomkaas
  • 12 groene olijven
  • paprikapoeder
  • rode ketchup of curry

Benodigdheden

  • Tandenstoker

Bereiding

Stap 1
Snijdt de eieren in 2, haal het geel eruit en doe de roomkaas erin.

Stap 2
In het midden hiervan een olijf strooi daar paprikapoeder omheen.

Stap 3
Het lijkt net een oog met een rode iris en een groen middenstuk.

Stap 4
Pak een tandenstoker doop die in de ketchup en steek die zo'n 10 maal met ketchup rondom het oog.

Stap 5
Het lijkt nu net of de ogen rood en bloed doorlopen zijn.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Crêpes met komkommer smeerkaas en sla van pap

    2

    15 minuten

  • Pasteitjes op mijn Indonesische manier 18 stuks

    18

    3 uur

  • Indiase hapjes

    10

    30 minuten

  • Gevulde paaseieren met tonijn (Pasen)

    6

    30 minuten