17 september 2005
8 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • philadelphia kaas naturel, op kamertemperatuur
  • peper uit de molen
  • grove korrels zeezout
  • 1 el paprikapoeder
  • scheutje melk
  • 4 tenen uitgeperste knoflook
  • krakelingen of andere zoutjes

Variatietips

  1. Philadelphia is er in verschillende smaken, probeer eens een andere variant.
  2. Voeg naar eigen smaak meer of minder knoflook toe.
  3. Dip het mengseltje eens op met groenten zoals komkommer, paprika, worteltjes, broccoli of bleekselderij.

Bereiding

Stap 1
Voeg nu de melk, paprikapoeder, knoflook, peper en zout aan de Philadelphia toe en meng tot een glad mengsel. Laat even staan zodat de smaken zich goed kunnen vermengen.

Stap 2
Serveer de Philadelphia apart van de krakelingen en wees niet zuinig met het dippen van de krakelingen in dit heerlijke kaasmengseltje.

Variatietips

  1. Philadelphia is er in verschillende smaken, probeer eens een andere variant.
  2. Voeg naar eigen smaak meer of minder knoflook toe.
  3. Dip het mengseltje eens op met groenten zoals komkommer, paprika, worteltjes, broccoli of bleekselderij.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!