• 19 juli 2009
  • 4 personen
  • 30 minuten

Ingrediënten

  • 4 plakken bladerdeeg
  • 400 gr Turkse fetakaas
  • peper
  • zout
  • 4 el honing
  • 2 eieren

Bereiding


Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de fetakaas met peper, zout, de honing en een losgeklopt eitje.

Stap 2
Snij alle plakken bladerdeeg in vieren en leg op 2 helften van het bladerdeeg het fetamengsel en vouw dicht tot een driehoekje (2 punten naar elkaar) of een pakketje (4 puntjes naar het midden).

Stap 3
Leg de driehoekjes / pakketjes op een ingevette bakplaat en bestrijk de bovenkant met een losgeklopt eitje. Bak de minitiropita in 15 to 20 minuutjes af.

Variatietips

  1. Eventueel geroosterde pijnboompitjes toevoegen.
‹ Terug