24 juni 2012
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 0.5 bloemkool
  • 400 gr tomatenblokjes
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 tl olijfolie
  • 1 tl paprika
  • 1 snufje zwarte peper
  • 1 snufje zout
  • 2 tl harissa

Bereiding

Stap 1
Snij de bloemkool in roosjes. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Kook de bloemkool voor 7 minuten, zodat deze beetgaar is. Bak ondertussen de knoflook en ui goudbruin. Voeg tomaten, peper, zout, paprikapoeder en harissa toe. Voeg de bloemkool toe aan de saus. Kook het geheel nog zo'n 6 minuten, zodat de bloemkool gaar is.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Rauwe groenten-fondue uit België

    4

    20 minuten

  • Het groene zoete hapje

    8

    40 minuten

  • Gestoomde shanghai paksoi

    2

    15 minuten

  • Bloemcollischotel

    3

    40 minuten