30 september 2007
1 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 2 witte casino boterhammen
  • 2 plakken kaas
  • 2 stuks ui (zoete), in ringen
  • smeerboter

Variatietips

  1. In spanje serveren ze er frietjes bij maar dat vind ik persoonlijk niet zo lekker.
  2. Lekker met wat rauwkost.
  3. Lekker om wat tijm tijdens het bakken over de boterham te strooien.

Bereiding

Stap 1
Bak de uienringen zodat ze een beetje karameliseren.

Stap 2
Verwarm de gladde grillplaat. Smeer alle kanten van elk sneetje casinobrood met een lepel in met boter en beleg 1 boterham helemaal met kaas, zodat je de boterham bijna niet meer ziet. Leg op de kaas uienringen totdat je de kaas bijna niet meer ziet.

Stap 3
Leg op de uienringen vervolgens weer kaas. Leg op de kaas het andere sneetje casinobrood en bak de boterhammen op laag vuur aan beide zijdes bruin eventueel met de deksel op de pan zodat de kaas goed smelt. Snij de boterham door midden en serveer direct.

Variatietips

  1. In spanje serveren ze er frietjes bij maar dat vind ik persoonlijk niet zo lekker.
  2. Lekker met wat rauwkost.
  3. Lekker om wat tijm tijdens het bakken over de boterham te strooien.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Kaas-bieslookbrood

    8

    45 minuten

  • Vegetarisch broodbeleg

    1

    10 minuten

  • Griekse sandwich van Sandra

    1

    10 minuten

  • Tostadas met mozzarella (4 stuks)

    4

    140 minuten