14 augustus 2005
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 125 gr plakken kaas
  • 125 gr plakjes ham
  • blikje ananas schijven
  • aluminiumfolie
  • boter

Variatietips

  1. Kan ook op de barbecue, dan 20 minuutjes op het rooster warm laten worden.
  2. Gebruik geen ham.
  3. Gebruik ander beleg naar smaak. bijv. ananas met kaas en salami.

Bereiding

Stap 1
Haal de ananasschijven uit het blikje een laat ze uitlekken en snij ze daarna doormidden.

Stap 2
Neem een groot gebakken stokbrood, maak insnijdingen, net alsof je plakjes van het stokbrood maak, alleen dan snij je niet door, zodat alle plakjes aan elkaar zitten.

Stap 3
Doe in het eerste inkeping een plakje kaas, in de tweede een plakje ananas, in de derde een plakje ham, in de vierde een plakje ananas en blijf herhalen tot het hele stokbrood gevuld is.

Stap 4
Wikkel het stokbrood in ingevet aluminiumfolie en dan 10 minuutjes in een voorverwarmde oven op 220 graden.

Variatietips

  1. Kan ook op de barbecue, dan 20 minuutjes op het rooster warm laten worden.
  2. Gebruik geen ham.
  3. Gebruik ander beleg naar smaak. bijv. ananas met kaas en salami.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!