5 april 2009
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 2 witte boterhammen
  • 1 ei
  • zout
  • peper
  • bieslook of peterselie
  • paashaasvorm-verkrijgbaar bij ah
  • boter om in te bakken

Variatietips

  1. Gebruik het midden van de boterham om te beleggen met een gekookt eitje of wat zoetigs, dan zie je de Paashaas!

Bereiding

Stap 1
Druk met de paashaasvorm, het brood uit de vorm.

Stap 2
Kluts het ei met peper, zout en bieslook of peterselie en halveer het eiermengsel in 2 kommetjes.

Stap 3
Doe een beetje boter in de koekenpan en zet het vuur niet hoog.

Stap 4
Leg de boterham in de pan. Lepel een beetje ei in de boterham en laat stollen, schenk vervolgens de rest van de helft van het ei in de vorm en bak aan beide kanten goudbruin. Herhaal voor de andere boterham en gebruik daarvoor de andere helft van het eimengsel.

Variatietips

  1. Gebruik het midden van de boterham om te beleggen met een gekookt eitje of wat zoetigs, dan zie je de Paashaas!
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!